Γελλάςτε On-Line !

Φυσικά από ένα περιοδικό που θέλει να τα έχει όλα και να τα λέει όλα σαν και το δικό μας δε θα μπορούσε να λείπει μια στήλη humor. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο ενδιαφέρον σας με νέα και καλά ανέκδοτα. Φυσικά, πάντα είμαστε ανοικτοί σε σχόλια και ότι άλλο πιστεύετε ότι μας ενδιαφέρει για να γίνει καλύτερη η στήλη αυτή. Μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας στη διεύθυνση firefly@prometheus.hol.gr. Τέλος, μπορείτε να στείλετε ανέκδοτα που θα θέλατε να δειτε στη στήλη αυτή στην ίδια διεύθυνση.

PC ημών, το έν τω γραφείο, αναβαθμίζετο η CPU σου, επιταχύνετω το clock σου, αυξάνετο η ανάλυσή σου, ώς εν την RAΜ και επί της οθόνης. Το software ημών το επιούσιων, δος ημίν σήμερον, και ημίν τα TSR ημών, ώς και ημείς αφίεμεν τα bugs ημών, και μή εισενέγκεις ημάς εις βρισιών, αλλά ρήσαι ημάς από τα conflicts.

Αμήν.

Γυρνάει μια μέρα ο Σάκης ο υδραυλικός σπίτι και βλέπει τη Λίλη με κάποιον άλλο. Τον πιάνει, τον σηκώνει στον αέρα και τον ρωτάει:
- Θες να σε αρχίσω στις μπουνιές, στις κλοτσιές η στις βρισιές?
- (σκέφτεται)... στις βρισιές!
- Στις βρισιές ε?
και πάει στην τσάντα του και βγάζει μια μεγάλη βρύση... ;-)

Η ερωτική εξομολόγηση ενός πρωτοδεσμίτη


Αμφιμονοσημαντη αγάπη μου,

Για μια φορά ακόμη θα ήθελα να περιγράψω τις συντεταγμένες του εφαρμοστού διανύσματος που έχει αρχή την καρδιά μου και πέρας τα μάτια σου, μάτια που αποτελούν ταυτοτικη συνάρτηση των δικών μου. Όταν βλέπω τις καμπύλες της γραφικής σου παράστασης, το μυαλό μου φτάνει στο μέγιστο κάτω φράγμα της άνω φραγμένης σκέψης μου.

Όταν νιώθω το άγγιγμά σου, η χημική μου ισορροπία διαταράσσεται. Το σύστημα μου μετατοπίζεται προς εκείνη την κατεύθυνση που τείνει να αναιρέσει την επιφερόμενη μεταβολή.

Μα το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. 23 gr αγάπης που καίγεται όταν τα χείλη μου ενώνονται με τα δικά σου. Λόγω πλαστικής σύγκρουσης, η κινητική μου ενέργεια μετατρέπεται σε δυναμική και θερμότητα εξαιτίας του ύψους των επτά ουρανών στους οποίους με ανεβάζεις.

Η βελόνα του αμπερομέτρου της καρδιάς μου κοντεύει να σπάσει λόγω του ρεύματος που με διαρρέει στο άγγιγμα σου. Μα όταν βρίσκεσαι μακριά μου, η ορίζουσα μου μηδενίζεται και το σύστημα μου γίνεται αδύνατο. Μόνο όταν σε έχω στην αγκαλιά μου είναι το D διάφορο του μηδενός και έχω μοναδική λύση για να σου δείξω την αγάπη μου.

Μια αγάπη που όλα της τα σημεία ανήκουν στην ίδια κλάση ευθυγράμμων συγγραμικών διανυσμάτων. Γι'αυτό λατρεία μου, σου ζητώ να κρατήσεις για πάντα την αγάπη μου ανεξάρτητα του V και της C σε Κ.Σ. πίεσης και θερμοκρασίας.

Όπως η γη έλκεται από τον ήλιο τοιουτοτρόπως και εγώ έλκομαι από εσένα σαν μια φλόγα αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της αποστάσεως που μας χωρίζει. Είναι δε πράγματι η έλξη αυτή μία κυκλική μετάθεση που πραγματοποιεί η καρδιά μου περί ημών σαν ένα ερωτικό ηλεκτρόνιο γύρω από τον πυρήνα του. Αν και θέλω να ξεχάσω τη μέρα εκείνη κατά την οποία η ακτίνα των οφθαλμών μου διπλασιάστηκε επί του πρίσματος της καρδιάς σου, ορίζω ότι είσαι ο γεωμετρικός τόπος της σκέψης μου, το ημίτονο των στεναγμών μου, το εστιακό επίπεδο του είναι μου.

Σ' αγαπώ πολύ, τόσο πολύ που η αγάπη μας τείνει στο συν άπειρο και το όριο της δε μηδενίζεται.

Τι γίνεται ένα Cinquecento άμα τρακάρει με νταλίκα?
- Punto! :)

Δυο φίλοι λύνουν ένα σταυρόλεξο:

- Χμ... γυναικείο σεξουαλικό όργανο με πέντε γράμματα...
- Γυναικείο;
- Ναι
- Με πέντε;
- Ναι
- Γυναικείο και με πέντε... οριζόντια είναι η κάθετα;
- Οριζόντια
- ΣΤΟΜΑ!


Η μεγαλύτερη επιτάχυνση που μπορεί να αποκτήσει ένας υπολογιστής με τον κλασικό τρόπο είναι g=9,81 m/sec²!

Κάποτε, λέει, παντρεύτηκε ο Bill Gates και μετά από το γάμο, τα γλέντια κλπ κλπ, πέφτει στο κρεβάτι με τη γυναίκα του... Και ενώ αυτός πίστευε ότι θα ζούσε τη σεξουαλικότερη νύχτα της ζωής του, αυτή γυρνάει και του λέει: "Τώρα κατάλαβα γιατί ονόμασες την εταιρεία σου MicroSoft!"

Τι γίνονται οι εφτά νάνοι άμα δουν τη Χιονάτη γυμνή?
- Seven Up!

Η ερωτική εξομολόγηση ενός δευτεροδεσμίτη

Ακετολοχολίνη μου και νορ-αδρεναλίνη μου,

Το άκουσμα του ονόματος σου αναστέλλει τις νευρικές μου ώσεις. Αιματοεγκεφαλικέ μου φραγμέ, η θωριά σου σχηματίζει ανάποδα είδωλα στον αμφιβληστροειδή μου.

Λατρεία μου σου στέλνω την αγάπη μου να διεγείρει τη σφύρα, τον άκμονα και τον αναβολέα μου. Όταν σε βλέπω οι γαμέτες μου επαναστατούν και τα χρωμοσώματά μου σπεύδουν να ενωθούν με τα δικά σου. Θα ήθελα να σου προσφέρω τα κυτοχρώματά μου σε ένα μπουκέτο τέλεια άνθη. Ξύπνησες μέσα μου έναν Oparin - Haldane που πεθαίνει να σου μιλήσει για τον έρωτά του.

Η παρουσία σου ανακατώνει τις βιοχημικές μου δραστηριότητες. Ξέρεις όταν σε φέρνω στο μυαλό μου κάτι με σπρώχνει να πολυμερίσω τις τουμπουλίνες σου. Να φωτολύσω μέχρι θανάτου.

Καρδιά μου ο υδροκέφαλος Homo Sapiens σου στέλνει ερωτικό χαιρετισμό.

Γιώργος Αναγνωστόπουλος (firefly@prometheus.hol.gr)