Από τον Αλέξανδρο Μπούκουρη

Άτιτλο!

Θαυμάσια...
Τέλεια... έχει πάει δύο το μεσημέρι και πρέπει να γράψω ένα "άρθρο" για το οποίο δεν έχω καν θέμα!

Σκέφτομαι λοιπόν... (ναι, το κάνω και αυτό, αραιά και πού)... και ξαφνικά! IDEA! Οχ! Τι μου ήρθε τώρα, έτσι ένα τελείως περίεργο flash! Ο Κύρος γρανάζης (ναι, ναι, από την disney) να κάθεται και να σκέφτεται το επόμενο άχρηστο μεγαλούργημά του, και ξαφνικά να αναβοσβήνουν τα λαμπάκια πάνω από το κεφάλι του που γράφουν IDEA - IDEA !...

Anyway, η ιδέα που μου ήρθε (με ή χωρίς λαμπάκια) είναι για αυτό το τεύχος το άτιτλο να αποκτήσει... θέμα! Ναι, ναι, ναι... λοιπόν... ντα ντα.. (να βάλουμε και κάνα wavaki με ντραμς;) γι' αυτό το μήνα, το άτιτλο είναι αφιερωμένο στο ΠΑΡΤΙ που κάναμε στο Καλλιδρόμιο. (Ουφ! Γλίτωσα μία επιπλέον σελίδα.)

Tώρα ξέρω τι να γράψω... θα σας πω τι έγινε στο πάρτι.. αλλά πριν αρχίσουμε την ιστοριούλα (μια φορά και έναν καιρό..), ας δούμε τη μεγα-τούρτα που κόψαμε!

Καλό ε;?!! Η φωτογραφία είναι λίγο χάλια, αλλά τι να κάνουμε... πάνω στην τούρτα είχαμε γράψει την ιστορία της ζωής μας (εμ, πώς θα γεμίσουμε πέντε ορόφους;). Δείτε, π.χ., τι έγραφε ο πάνω πάνω όροφος:

Οι τέσσερεις κάτω αναπαριστούσαν και κάθε τεύχος. Π.χ.:

Ζηλέψαμε που δεν ήρθαμε; Εμ, καλά να πάθετε... Εμείς σας καλέσαμε πάντως! Αρκετά όμως με την τούρτα... πάμε να δούμε λίγο από τον κόσμο που είχε έρθει και μας τίμησε με την παρουσία του... ονόματα δε σας λέμε, έτσι για να σκάσετε... ας ερχόσασταν να γνωριστούμε.

Επειδή λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, δείτε τις εικόνες, γιατί εγώ δεν πρόκειτε να κάτσω να γράψω χίλιες λέξεις!

Μόλις καταφέρω και ξεμπλέξω με τη δημιουργία των σελίδων του περιοδικού (και αν δε με πλακώσει το επόμενο τεύχος), θα αρχίσω τη διοργάνωση άλλου PaRtY, μαζί φυσικά με τη Λίνα, η οποία τράβηξε και το μεγαλύτερο "παλουκάκι" να κανονίζει και να συνεννοείται για το partaki!

Λοιπόν, αυτά...

Τα λέμε...

Φιλιάάάάάάάάάάάααααααααα

Αλέξανδρος