Εκδοτικό Γράμμα . . .


Μετά την πάροδο των 3 μηνών, είμαστε πάλι εδώ, όπως σας είχαμε πει...
Αυτή τη φορά, όπως θα είδατε και εσείς, έχουν προστεθεί μερικές νέες στήλες για αθλητικά, σκάκι, την Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα, τις γυναίκες, και το άτιτλο, που δεν περιγράφετε.
Η μορφή των περιεχομένων άλλαξε, καθώς τα "άρθρα" μετατρέπονται σε μόνιμες στήλες... παράδειγμα τα Review παιχνιδιών.
Μη ξεχνάτε ότι περιμένουμε και τα δικά σας άρθρα, που μπορείτε πλέον να στέλνετε στη νέα e-mail διεύθυνση του περιοδικού που είναι kybernografoi@hol.gr.
Τα άρθρα σας δε λογοκρίνονται αρκεί να είναι επώνυμα και να μην προσβάλουν άλλα άτομα, όπως είχε γίνει με το πρώτο τεύχος, όπου δημοσιεύσαμε άρθρο ανώνυμου αναγνώστη μας.
Στο πρώτο τεύχος, στη στήλη "Ναι, Όχι, Γιατί" υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων, που μάθαμε καθυστερημένα. Το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε, και παρακαλούμε για οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσετε, η γενικότερα ακόμα για οτιδήποτε θελήσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Από το πρώτο τεύχος το περιοδικό μας άρχισε να καταξιώνεται στο Ελληνικό www και είμαστε περήφανοι που η προσπάθειά μας αυτή αναγνωρίστηκε από τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο της χώρας μας. Αν και στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" επενέβη ο γνωστός δαίμων του τυπογραφείου αλλάζοντας ορισμένα στοιχεία.