Άτιτλο!

Προσπαθήσαμε πολύ, τρέξαμε, φτύσαμε αίμα που λένε, και τα καταφέραμε... για το πρώτο τεύχος η στήλη αυτή ΔΕ βγήκε.. στο δεύτερο όμως, δεν μπορέσαμε... την αφήσαμε και... νάτη!

Για να μην λέτε όμως ότι δε σας προειδοποιούμε... καλύτερα πατήστε στην πρώτη εικόνα για να φύγετε από εδώ... αν συνεχίσετε... είστε έρμεος της τύχης σας, και της στήλης μας :) . . .

Μέχρι λίγες ημέρες πριν βγει το περιοδικό, δεν είχαμε βρει τίτλο για αυτή τη στήλη, γιατί δεν έχει κάτι σταθερό, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να την προσδιορίσει (!!!) για αυτό και εμείς την αφήσαμε ως είχε... "Άτιτλη".

. . . και ας αρχίσουμε με μία συνομιλία του εκδότη με ένα.. φίλο!

[φίλος] - Στο δεύτερο τεύχος, λέω να κάνουμε κάτι συνταρακτικό!
[εκδότης] - Ναι, καλό θα είναι, αλλά τι;
- Να, να βάλουμε κάνα κουπόνι, καμιά συνδρομή στο περιοδικό... μόνο οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί θα δίνουν δώρα; εμείς τι κάνουμε δηλαδή στο πηγάδι κατουρήσαμε;
- Ναι καλά, σιγά μην βάλουμε και σπίτια...
- Εμένα δε θα με χάλαγε και καμιά συνδρομή στο internet, αλλά να μου πεις τα κουπόνια πως θα τα ξεκολλάνε από την οθόνη; ας βάλουμε κάνα κουίζ, ξέρεις μωρέ από αυτά που δεν έχουν λύσεις.
- Σιγά μην βάλουμε και κινητά σαν τον αδέσμευτο.
- Ναι ρε, και αν δούν κινητό γράψε μου!

Αμ το εξής κουφό; στις 4/11 κατά τις 12:20 το μεσημέρι, παίρνει τηλέφωνο ο Αλέξης (ακροατής) στον Kiss Fm στην εκπομπή του κ. Τσαουσόπουλου να κάνει αφιέρωση από το κτίριο του ΑΝΤ1.
Ααα ρε Αλέξη, αν σε άκουγε ο κ. Κυριακού !

Με τα πρόσφατα γεγονότα στο Πολυτεχνείο, βγαίνουν από τη μία και κατηγορούν το κράτος επειδή μπήκαν ειδικές δυνάμεις στο Πολυτεχνείο, και από την άλλη βγαίνει κάποιος υπουργός και λέει: "Και τι έκανε η κυβέρνηση; περίμενε μέχρι να βαρεθούν, και να βγουν".

Πάντως τα ποιο γελοία πράματα ακούγονται στις λογομαχίες μεταξύ πολιτικών ...!
Οτιδήποτε και να κάνει η κυβέρνηση (ανεξαρτήτως χρώματος, σχήματος, κόμματος και παύλας) βγαίνει η αντιπολίτευση και το κατηγορεί... ρε παιδιά ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ σωστό δεν έχει γίνει στην Ελλάδα ;

Στα Talk-Shows πάντως δεν μπορείτε να πείτε... μέσα σε 2 μήνες κάλυψαν όλα τα θέματα που υπάρχουν, σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να φέρνουν όλους τους συγγενείς τους για να κάνουν εκπομπή !
Ο μόνοι που θα έχουν "κίνηση" ακόμα είναι ο κ. Χαρδαβέλας και η κ. Νικολούλη... όλο και κάποιος θα χάνετε... αλλά και να μην χάνετε... θα βάλουν τους ρεπορτερς να αλιλοψάχνονται.

Καλά! δεν είναι δυνατόν! ακόμα εδώ είστε, πως δε φύγατε; μήπως είστε ψιλομαζόχες;... η μόνη λύση είναι να έχετε χαθεί... καλά να πάθετε, θα υποστείτε όλη τη στήλη τότε!

[άσχετο!] (μήπως είναι και τίποτα σχετικό εδώ ;) Με την εξάπλωση του internet, σε λίγο καιρό τα απορρυπαντικά για να πουλήσουν θα γράφουν με μεγάλα γράμματα: " Internet Compatible "

Και μιας και μιλάμε για Internet, μέχρι και οι ποιο άσχετοι με υπολογιστές έχουν μάθει αυτή τη λέξη, και τη χρησιμοποιούν λες και ...
και ιδού το παράδειγμα:
(Επειδή πέταγαν τα μαλλιά ενός λέει)
[ο αυτός] - Ωχ, πως πετάει έτσι αυτή η τρίχα, θα κάνω και δορυφορική λήψη!
[κοπέλα] (αιωνίως!) - Ναι, και με άλλη μία θα κάνεις internet

. . . και για να τελειώνουμε επιτέλους

Το Managment στην εποχή μας, είναι πολύ σημαντικό! αφού να φανταστείτε χάρης αυτού, πουλήθηκαν μέχρι και τα windows '95 !
Το μόνο καλό είναι ότι θα πέσει η τιμή της μνήμης (ram) από την υπερκατανάλωση!
(ακούς εκεί τρέχουν με 4 mb.. αα ρε μεγάλε Bill)!

καλά να πάθετε αφού μείνατε μέχρι εδώ... άλλη μία δόση άτιτλου στο επόμενο τεύχος. (αν καταφέρει και βγει!)

Αλέξανδρος Μπούκουρης (djalex@hol.gr)