E d i t o r i a l

Από τον εκδότη


Πάντα στην ώρα μας ...

Εδώ και 3 χρόνια, δεν έχει τύχει μία φορά να βγει αυτό το περιοδικό με άνεση και στην ώρα του. Μόνο τα πρώτα τεύχη είχαν βγει στις ημερομηνίες που έπρεπε, και αυτό φυσικά επειδή ήταν αρχή και όλοι είχαν δει το περιοδικό με μεγάλο ζήλο.

Ξέρω γιατί γίνεται αυτό, όπως και ξέρω ότι δεν πρόκειται να διορθωθεί αυτό το... κακό. Κανένας από τους μόνιμους συντάκτες δεν είναι μόνιμος, γιατί ενώ όλοι λένε "ναι κάθε δύο μήνες θα σου στέλνω το κείμενο", κάθε δύο μήνες τους ψάχνω να τους βρω, και όλο με ρωτάνε "μέχρι πότε να το στείλω", ενώ φυσικά η απάντηση είναι "ΕΧΘΕΣ".

Δεν πρόκειται να διορθωθεί αυτό όμως γιατί πολύ απλά το περιοδικό δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός ή εταιρεία που να βγάζει χρήματα και να πληρώνει τους συντάκτες του. Αν ήταν έτσι θα ήταν άλλο ένα περιοδικό από τα πολλά, που έχουν ένα τρόπο γραφής, μερικούς συντάκτες, και φυσικά δεν θα είχε την ευκαιρία ο καθένας να γράψει αυτό που θέλει, και να το στείλει εύκολα και γρήγορα για δημοσίευση.


Περί του τεύχους ...

Αυτό το τεύχος άργησε αρκετά για να εκδοθεί. Υπήρξαν αρκετά προβλήματα (πάλι) και φυσικά όταν είσαι ένα άτομο που τρέχει συνέχεια, δεν μπορείς να τα προλαβαίνεις όλα στους σωστούς χρόνους τους.

Ελπίζουμε με τα θέματα ότι θα σας ανταμείψουμε όμως. Αργήσαμε να εκδώσουμε το 14ο τεύχος, όμως το εκδώσαμε τελικά με 12 θέματα. Δεν μπορώ να σας προτείνω πιο να δείτε, γιατί όλα είναι αρκετά καλά. Δείτε τα όλα λοιπόν, και σας αφήνω για να μη σας κουράζω.


Αυτά...

Τα λέμε ... στο επόμενο τεύχος.

Αλέξανδρος