E d i t o r i a l . . .

Από τον εκδότη


Κάθε δύο μήνες ...

Κάθε δύο μήνες πρέπει να γράφω αυτό το κείμενο. Να γεμίζω μία σελίδα με οτιδήποτε, για να μη μήνει κενή. Κάθε δύο μήνες είπα; Μάλλον για να το πω καλύτερα, θα έπρεπε να το γράφω κάθε δύο μήνες. Θα ήθελα να το γράφω κάθε δύο μήνες, γιατί θα έπρεπε να βγαίνει νέο τεύχος κάθε δύο μήνες.

Δεν βγαίνει όμως. Δεν βγαίνει γιατί κανένας δεν τηρεί τα deadline και δεν στέλνει τα κείμενά του στην ώρα τους. Δεν βγαίνει γιατί δεν προλαβαίνω να φτιάχνω τις σελίδες και τα html μέσα σε λίγες μέρες. Δεν βγαίνει γιατί πότε ο server μας πονεί, και πότε τα cgis δεν του κάθονται.

Παρ' αυτά, αν και καθυστεριμένα τα τεύχη θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Ακόμη και κενή σελίδα να σας βγάζει το περιοδικό και να λέει "ΚΛΕΙΣΑΜΕ", να περιμένετε το επόμενο τεύχος.


Προβλήματα ...

Ααααααα ναι! είχαμε πολλά προβλήματα μεταξύ τεύχους 12 και 13. Για να μη πω ότι είχαμε πολλά προβλήματα και κατά τη διάρκεια της έκδοσης του 12 τεύχους. Αλάξαμε web Server, τα emails μας σταμάτησαν να δουλεύουν. Τα Scripts σταμάτησαν να δουλεύουν και διάφορα άλλα. Τα περισσότερα έχουν αποκατασταθεί. Είμαστε εδώ και θα είμαστε συνέχεια.

Αν έχετε στήλει e-mail και δεν έχετε λάβει απάντηση, στείλτε το ξανά στη διεύθυνση info@kybernografoi.gr, kybernografoi@hol.gr, djalex@kybernografoi.gr, ή djalex@eexi.gr. Το τελευταίο είναι προσωπικό δικό μου, και σίγουρα θα δουλεύει. Τα e-mails απαντόνται ΑΜΕΣΑ.

Αν έχετε συμπληρώσει φόρμες στο site μας και σας έβγαλαν ΛΑΘΟΣ. Στείλτε τα στοιχεία σας με e-mail.


Αυτά...

Τα λέμε μετά από 2 (?) μήνες ...

Αλέξανδρος