Ναι!!! Αυτό είναι απίστευτο. Είναι απαράδεκτο. Είναι ζαβολιά. Είναι πραγματικότητα όμως. Κάθε φορά που όλα σου πηγαίνουν καλά, κάτι θα συμβεί και όχι μόνο θα σου τη σπάσει, αλλά θα τα γυρίσει όλα εναντίον σου. Τη στιγμή λοιπόν που όλα πήγαιναν όπως τα ήθελα. Που όλα είχαν πάρει την ευθεία τους, γύρισαν όλα εναντίον μου. Η ευθεία στράβωσε και έγινε ΓΩΝΙΑ!!!.

Η εταιρεία που έκανε το web hosting του περιοδικού μας έκλεισε το λογαριασμό γιατί δημιουργήθηκε ένα λουπαρισμένο mail με το server μας από το Forthnet. Αυτοί οι απαράδεκτοι ενώ τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να κόψουν το μαιλ που είχε γίνει 500 mb, μου απάντησαν "στείλτε μαιλ".

Λίγο πριν κανονιστεί το ζήτημα, πρέπει να φύγω ταξίδι με το πλοίο μου για 10 μέρες, ενώ 3 μέρες πριν, τρακάρω με το αυτοκίνητο. Δευτέρα φεύγουμε ταξίδι, και τη Κυριακή είναι τα γενέθλιά μου. Τουλάχιστον θα είμαι έξω έλεγα... αλλά διαταγή από τη διοίκηση να μπούμε στο πλοίο από Κυριακή βράδυ... κάτι τέτοιο είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Ας μη μπω στα προσωπικά, γιατί ευνόητους λόγους. Και μέσα σ' όλα, να έχεις και το τηλέφωνο να χτυπάει κάθε 10 λεπτά και κάποιος να σου λέει "Χρόνια Πολλά", ενώ εσύ ετοιμάζεσαι για 10ημερο ταξίδι.

Αλλά... αυτά έχει η ζωή. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Καλά είναι ... ας είμαστε αισιόδοξοι... που ξέρεις, μπορεί να βγει σε καλό. "Ουδέν κακό αμιγές καλού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγωνοι. Το καλό που τους θέλω να έχουν δίκιο.
Επιλέξτε το επόμενο άρθρο που θέλετε να διαβάσετε
επιστροφή στο εξώφυλλο
(c) Κυβερνογράφοι - All rights reserved