Ενα ολοκληρομένο (σχεδόν) άρθρο για το mini FootBall
 
Το ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητα το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο ( σαν απόσπασμα έκθεσης ακούγεται αυτό ) και δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει ποτέ του κλωτσίσει μια μπάλα ποδοσφαίρου.
  Αυτό όμως που μπορεί πολλοί από εσάς να μην έχεται κάνει είναι να παίξεται ποδόσφαιρο σε κλειστό χώρο(futsal ή indoor soccer). Το άθλημα αυτό, που τα τελευταία χρόνια έχει έρθει και στην Ελλαδα, κερδίζει καθημερινα χιλιάδες οπαδούς και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσει κανείς, μιας και η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι μοναδική. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αφού 'ζεσταθείτε' θα αρχίσετε να τρέχεται σαν τρελοί κυνηγόντας την μπάλα και να βουτάτε στην μοκέτα, που καλύπτει το έδαφος. Για να μην νομίζεται όμως πώς πρόκειται για χαλί Περσίας σας λέμε πως ολόκληρο το γήπεδο καλύπτεται από τάπητα, μοκέτα ή ακόμη και πλαστικό ταρτάν και είναι περιφραγμένο από όλες τις πλευρές του (ακόμη και από πάνω για τα σουτ-μπεκάτσα που ρίχνουμε μερικές φορές)
Παράλληλα σε ορισμένα από αυτά τα γήπεδα, λειτουργούν και ακαδημίες ποδοσφαίρου οπού εγγυόνται να σας μετατρέψουν σε αστέρα του ποδοσφαίρου (αν έχετε τις δυνατότητες),  και διεξάγονται πρωταθλήματα, στα οποία μπορεί να λάβει μέρος οποισδήποτε θέλει με την ομάδα του και να κερδίσει διάφορα βραβεία.Φυσικά δεν λείπουν και οι παγκόσμιες διοργανώσεις, στις οποίες μάλιστα πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, εκπροσωπόντας είτε την ομάδα τους είτε τη χώρα τους .
 
 

 

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Το μόνο που χρειάζεται, είναι :
 
     να μαζέψει κανείς 5-6 άτομα ( κατα προτίμιση γνώστες του αθλήματος ).
   να επικοινωνήσει με τους υπέυθηνους του χώρου, ώστε να 'κλείσει' το γήπεδο για να είναι σίγουρος.
     να βρεί μια αντίπαλη ομάδα ή να φροντίσουν γιά αυτό οι υπεύθηνοι.
 
Το ποσό ανα άτομο είναι μίκρο (1-2 χιλ.δρχ.) και τέτοιου είδους χώροι μπορούν να βρεθούν σε πολλά σημεία.
 
 
 
 
Φυσικά, για να αποκτίσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι, μπορείται να φορέσεται τις επίσημες φανέλεσ της ομάδας σας ή των αγαπημένων σας παιχτών, ώστε να έχεται
ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα ( ποιός δεν θα τρόμαζε μπροστά στη φανέλα του Cantona άλλωστε ;)
ΧΡΗΣΙΜΑ
Ορισμένα τηλέωνα για πληροφορίες και κρατήσεις είναι :
9380629, 093-273806    Λεωφ.Συγγρού & Αχιλλέως 2
9881400    Άλιμος

Επιλέξτε το επόμενο άρθρο
που θέλετε να διαβάσετε
(c) Κυβερνογράφοι - All rights reserved