Οι μέρες περνάνε γρήγορα και το τελευταίο δίμηνο έφυγε τελείως μαγικά. Προ των πυλών του τεύχους που διαβάζετε και συγκεκριμένα 4 μέρες πριν την έκδοσή του, μου ανακοινώθηκε ένα δυσάρεστο νέο: Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος (firefly) που κατείχε τη θέση του αρχισυντάκτη και είναι από τα υδριτικά στελέχη του περιοδικού εγκατέλειψε τη θέση του λόγω χρόνου και προσωπικών θεμάτων.

Η προσφορά του στο περιοδικό ήταν κάτι παραπάνω από συμαντική και είναι το τελευταίο από τα ιδρυτικά στελέχη (εκτός εμού) του περιοδικού. Εκτός του Γιώργου λίγες ώρες πριν την έκδοση του τεύχους, έμαθα και την αποχώρηση από το περιοδικό 3 συνεργατών, δύο εκ των οποίων είχαν αναλάβει την έκδοση του ένθετου "ΚυβερνοΤέχνες". Δυστιχώς όταν είμαστε και παραμένουμε μη κερδοσκοπικό περιοδικό αυτά συμβαίνουν. Ο καθένας βάζει τη δουλειά του πάνω από τη διασκέδαση και καλά κάνουν.

Το βασικό και συμαντικότερο για εσάς - τους πιστούς αναγνώστες μας - είναι η δική μου επανειλιμένη βεβαίωση ότι όπως ξεκίνησε πριν διόμησι χρόνια το περιοδικό, θα συνεχίσει να εκδίδεται και μάλιστα με τον ίδιο ζήλο. Απόδειξη για αυτό είναι τόσο στο παρελθόν η ξαφνική αποχώρηση της Διευθύντριας Λίνας Μαλέσκου που απέσπασε τους μισούς τότε συνεργάτες και αντί να κλείσουμε, δυναμώσαμε και γίναμε καλύτεροι, όσο και επανηλειμένες προσπάθειες σπήλωσης ιδιαίτερα στα αρχικά μας βήματα.
Επιλέξτε το επόμενο άρθρο
που θέλετε να διαβάσετε
(c) Κυβερνογράφοι - All rights reserved