ΑΝωΜΑλοΣ Είσαι και φαίνεσαι!

από τον Χρήστο Κτενά.


ΑΞΙΩΜΑ! Όποιος μπαίνει στο Ιντερνετ είναι ανΩμΑλΟΣ!.

Μπα; ’κουω διαμαρτυρίες από το βάθος του μόνιτορ; Μουγκρίζει δυσαρεστημένο το κοινό; Σφυρίζει και πετάει ντομάτες; ΟΥ ΟΥ;

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥ!


Για να εξηγηθούμε λοιπόν μικρά μου παιδία. Δεν μου λες αγαπητέ και αγενή μου αναγνώστη; Είναι ή δεν είναι αλήθεία πως μπροστά στο μόνιτορ σκαλίζεις τη μύτη σου; Είναι ή δεν είναι αλήθεία πως ρεύεσαι και πέρδεσαι και να μην πω τι άλλο ασύστολα μπροστά στο πληκτρολόγιο σου; Μη μου πεις πως αυτή τη στιγμή δεν είσαι με τις παντούφλες, το ξηλωμένο σώβρακο που φοράς μέσα στο σπίτι, καπνίζεις σαν χαμάλης και πίνεις καφέ από το βρώμικο πλαστικό σέικερ σαν ταξιτζής; Μήπως το βράδυ δεν χασμουριέσαι σαν ιπποπόταμος, βλαστημάς τους συνομιλητές σου στο δίκτυο, βλέπεις τσόντες και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ξύνεσαι; Μήπως δεν είναι αλήθεια πως κουτσομπολεύεις, βρίζεις και κοκορεύεσαι ξεδιάντροπα στα τσατ και στα αισικιού και στα σιγιού και στα σιμί και στα πιπι;

Α πουλάκι μου! Βλέπω χαμήλωσες τα μάτια. ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!! Για σήκωσε λίγο το πληκτρολόγιο να δεις τι βρώμα έχει από κάτω. Για ξεβίδωσε το ποντίκι να βγάλεις τις τρίχες! Για καθάρισε λίγο την οθόνη από τη σκόνη και τη στάχτη. Είσαι και βρομιάρης βλέπεις. Εκτός από ανώμαλος είσαι και τσαπατσούλης! Να σου θυμίσω και τις άλλες ντροπές σου; Για πες μου πονηρέ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ τα αγόρασες τα παιχνιδάκια που έχεις φαει τα δάκτυλα σου; Ε; Μήπως είναι πσιλομαιμου σπασμένα ότι πάρετε 100 από τον κολλητό σου κομπιουτερομαϊμουδιάρη;

Για πες μου και συ παραγωγικέ επαγγελματία τον κομπιουτορα δεν τον είχες αγοράσει για να κανείς τη δουλειά σου; Κάτι τιμολόγια έλεγες να κόβεις, κάτι εργασίες να γράφεις;; Και τι κάνεις τώρα; σερφινγκ στο playboy.com; ΚΥΒΕΡΝΟΜΟΥΤΣΟ Ε ΚΥΒΕΡΝΟΜΟΥΤΣΟ!

Να μην πιάσω βέβαια στο στόμα μου τα ανήλικα που τον ΕΠΡΗΞΑΝ τον πατέρα τους «ΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ μωρέ πατέραααααααα πάρε μου ένα πισι» και πήρε ο πατέρας το πισι να προκόψει ο κανακάρης του, μην τον βρει το 2000 αμόρφωτο, να μην ξέρει από πισιά και δεν τον πάρουν στο δημόσιο, κάτι ρουσφέτια που τόσα χρόνια μας χρωστάνε!

ΕΡΜΕ ΠΑΤΕΡΑ! Που νάξερες! Ο γιόκας σου είναι τώρα χακέρας στα δίκτυα, μπουκαδόρος δηλαδή και παίζει DOOM! Μπάμ μπαμ σωρό τα τέρατα σκοτώνει και συ πατέρα πληρώνεις! Για τον ΟΤΕ του cyberkiller! Ποιος είναι ο cyberkiller; Το καμάρι σου! Τώρα έτσι τον λένε στην Κυβερνοτρούμπα, φύσα ρούφα τραβατόνε πατατόνε κι αναφτόνε! Είσαι πατέρα ο πατέρας της εταιρείας δολοφόνων!


Χαλαρώνουμε τώρα!

Σας τάπα κι ησύχασα! Λοιπόν τώρα που ξεκαθαρίσαμε το ότι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑνΩΜαλΟΙ στο δίκτυο, μια οικογένεια δηλαδή, πρέπει να οργανωθούμε!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΩΜαΛοΙ!

Ήρθε η ώρα του κυβερνοσινδικαλισμού. Επιτέλους να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Καλά κάθε χρόνο τα 70 χιλιαρικάκια στον παροχέα. Αλλά και μισό εκατομμύριο στον ΟΤΕ; Και να μην υπολογίσω κάτι αναβαθμίσεις, δισκέτες, σιντι και το σκουφάκι ποντίκι (για το ποντίκι) με τα αυτάκια και τα ματάκια που όλοι θέλουμε να αποκτήσουμε! Δεν βαρεθήκατε να μας κατηγορούν για όλα τα κακά του κόσμου; Δεν κουραστήκατε να εξηγείτε στον κάθε βλάχο πως δεν είμαστε ανώμαλοι εμείς στο νετ (έστω κι αν είμαστε αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε βούκινο). Ηγγικεν ή ώρα της αυτοργάνωσης! Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!

Αδέρφια το ξέρω είναι δύσκολος ο δρόμος! Αλλά μην ανησυχείτε. Εγώ προσφέρομαι να ηγηθώ της πορείας στα μπλεγμένα μονοπάτια των 2ΜΒ. Αδέρφια προσφέρομαι θυσία στον κοινό αγώνα! Είμαι τίμιος, αφιλοκερδής και έχω πτυχίο μπίσνες αντιμιστρασιόν από το κολετζ NorthSixtrir University. Ε τι άλλο θέλετε;

Ξεκινάμε λοιπόν τα πρότζεκτ! Project gia na katalabainomaste!

Προτζεκτ 1. «ΤΣΑΜΠΑ!»

Οι χακεράδες να μαζευτούνε στου Μανώλη του WebGod και να βάλουνε κάτω τον ..ολο τους να σπάσουνε όλα τα δίκτυα. Ούτε ένας συνδικαλισμένος ανώμαλος να μην πληρώνει. Ξεχάστε τα φτηνιάρικα κόλπα με τους κωδικούς του Πολυτεχνείου. Ξεχάστε τα σπασίματα σε ξένα μέιλ και τις χακέριες στα τουρκικά σάιτ. Εδώ η επανάσταση ξεκινάει από τα φράγκα. Να σπάσετε τον ΟΤΕ, την ΠΑΝΑΦΟΝ, την ΤΕΛΕΣΤΕΤ, το ΕΛΛΑΣ ΡΑΔΙΟ, τα CB των ταξιτζήδων, τα ασύρματα τηλέφωνα, τα κινητά τα ακούνητα τα δονούμενα, τα τηλεφωνικά κέντρα, τα καρτοτηλέφωνα, τα μικροκύματα, τους δορυφόρους, τον ΑΝΤΕΝΝΑ το ΜΕΓΚΑ, το FILMNET, (ειδικά αυτό γιατί το βράδυ έχει εκπαιδευτική τηλεόραση). Να σπάσετε ότι πετάει κολυμπάει και περπατάει. Εταιρίες, εργοστάσια, υπουργεία, τα κόκκινα τηλέφωνα των Υπουργών, τα ροζ τηλέφωνα της «18χρονο μωράκι τα κάνει όλα στο χώρο σου», τα 090 - ΚΑΝΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, 093 - ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ, 095 - ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, 096 - ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ, 097 - ΠΑΡΕ ΜΕ ΓΕΝΙΚΑ.

Προτζεκτ 2. «MATI!»

Εδώ σύντροφοι το θέμα είναι πολύ σοβαρό. ΟΛΟΙ μα όλοι αμέσως να δώσετε τα σάιτ που ξέρετε και κρύβετε! Να μη λείψει κανένα γιατί όποιος αποκαλυφθεί μοναχοφαγάς δεν θα πάρει από το πρότζεκτ 1!. Όταν λέμε σύντροφοι όλα εννοούμε όλα. Δηλαδή τα Penthouse και τα υπόλοιπα κλασσικά εικονογραφημένα τα έχουμε εξαντλήσει. Θέλω πράγμα που σαλεύει! Με κατοικίδια, με αγρία ζώα, στο βυθό με τον Κουστώ, στο ταβάνι με το αλάνι, στο σαλόνι με το πόνυ (μικρό μου πόνυ μικρό μου πόνυ). Επίσης στο τιμόνι είμαι μόνη, στο χωριό έφτασε το πεζικό, στο βαπόρι με το ζόρι. Να βρούμε το ουρλ (URL) από το Τhe sailors rope (το παλαμάρι του βαρκάρη) τα κλασικά «Τίνα Σπάθη 1» «Τίνα Σπάθη 2» κλπ. Επίσης να περαστούν σε AVI, MOV, QTI, MPEG και ότι άλλο προαιρείστε το σύνολο της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας δηλαδή τα άπαντα Γκουσγκούνη, Τέλη Σταλλόνε, Έλενας Σ, και όλων των ημίθεων του σινεμά ΛΑΟΥ. Μόλις συγκεντρωθεί αυτό το πολύτιμό υλικό θα εκδοθεί ένα αναλυτικό FAQ about FUCK, ένα Yahoo του σεξ που ο κάθε πικραμένος θα μπορεί να θυμάται τα νιάτα του. (Και τα νιάτα να βγάζουν τα μάτια τους).

Ειδικά για τις συντρόφισσες του δικτύου προβλέπεται ειδικά σαιτ με απευθείας λίνκ στο μάστερ σερβερ! ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΤΣΟΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Προτζεκτ 3. «ΠΟΛΕΜΟΣ!»

Πίσω Τούρκοι! Ήρθε ή ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Πίσω Σκοπιανοί! Πίσω Βούλγαροι, Αμερικάνοι, Ιταλοί και Μουσουλμάνοι. Κρατάτε τα μετερίζια σύντροφοι, ζωστείτε τα ποντίκια, φορτώστε τα σιντια, λαδώστε τα μόντεμ.

Σύντροφοι ανώμαλοι (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε) μισούμε! Ποιον; Οποίον θέλουμε! Εδώ ήρθε η ώρα του κυβερνοσυνδικαλισμου να δώσει τη λύση. Αφήστε τα μίση και πιάστε το πισι! Θα τους κάνουμε τον κομπιουτορα κιμά. Οι χακεράδες βγάλτε τους ιούς, οι γουεμπμαστερ τις μαιλβομβες, οι χαρντγουεράδες τους κωδικούς και τις συχνότητες, οι σοφτγουεράδες τα τζάβα τα κόλπα τα περίεργα που βλέπουμε μεχρι και τι χρώμα κραγιόν φοράει ο χρήστης, τα σιτζιάι (CGI) τρικάκια που χτυπάνε τον εχθρό μέσα από το μόνιτορ στο κεφάλι, μετά νεφρά και τέλος στο δίσκο. Θα το κάνουμε επιστήμη Σύντροφοι. Δεν θα μας σηκώσει κανένας κεφάλι στο δίκτυο, θα του κάψουμε το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, το σπίτι και τη συλλογή από παουερ ραντζερς που έχει στην εταζέρα. Μπορεί να μας έχουνε πάρει τα σώβρακα σύντροφοι αλλά στο κυβερνοδιάστημα θα τους ξεφτιλίσουμε!

ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟ!Προτζεκτ 4. «ΕΡΩΣ!»

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ! Τι θυμήθηκα τώρα! ΜΩΡΟ ΜΟΥ! Όταν πρωτομιλήσαμε στο τσάτ σε φαντάστηκα ένα αέρινο πλάσμα γεμάτο χάρη και δροσιά. Τα δακτυλάκια σου χάιδευαν το πληκτρολόγιο και μου έστελνες πραιβιτ ερωτικά σκιρτήματα! Ήσουν μια οπτασία και ζούσα μόνο για να μπαίνω στο δίκτυο, να μπαίνεις στο μυαλό μου, να μπαίνουμε στο τούνελ της κυβερνοαγάπης! Μετά από 11 μήνες κυβερνοδεσμού συναντηθήκαμε. Κράταγα μια δισκέτα 5 1/4 (για να με γνωρίσεις) έξω από το Μπακάκο στην Ομόνοια και σε περίμενα, σου είχα πάρει και το πρώτο μας πραγματικό δώρο μετά από 1320 ηλεκτρονικές καρτούλες. Σου είχα αγοράσει ένα ποντικοπάτωμα με τη χιονάτη και τους 7 νάνους. Μωράκι μου!

Και τότε σε είδα! ΜΩΡΗ ΒΟΥΒΑΛΑ! ΜΩΡΗ ΦΩΚΙΑ ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ! ΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ; Αλλά έπρεπε να το φανταστώ! Αν βλεπόσουν έστω και λίγο θα ξεροστάλιαζες στο δίκτυο όλη μέρα μιλώντας με τον κάθε ..αλάκα; (Μι ινκλούντεντ). ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

Πίσω στο πρότζεκτ αδέρφια!. Λοιπόν αφού λύσουμε τα οικονομικά, τα σεξιστικά, τα πολιτικά μας προβλήματα πρέπει να βρεθούμε! Τι είναι ο κυβερνοναυτης αδέρφια; Xαι Τεκ …αλάκας είναι! Πρέπει αφού τσακίσουμε τους άλλους, εμείς που στο κάτω κάτω τόσα πολλά λινκς μας δένουν να βρεθούμε! Να αγκαλιαστούμε στην πράξη, σε γήπεδα και πλατείες, να κλείσουμε τα πισιά και να ανοίξουμε σπίτια! ΑΔΕΡΦΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ’λλοι ξεκινάνε από άνθρωποι και γίνονται ανώμαλοι. Εμείς είμαστε ανΩΜΑλοί πρέπει να γίνουμε άνθρωποι!

Μωράκι μου! Σε αδίκησα! Πλακώθηκες στις δίαιτες, έκανες μια αποτρίχωση, πήρες και εκείνο το πτυχίο που το είχες ρίξει στον κόκορα, έγίνες ένα τεκνό! Τέλος πάντως αν όχι τεκνό βλέπεσαι! Μωρό μου! Συ μου χάραξες πορεία εσύ γλυκιά μου ΑνΩμαλίΑ!

ΑΔΕΡΦΙΑ! DO IT! Χέρι χέρι (Καρατζαφέρη;;;) θα προχωρήσουμε! Ετοιμαστείτε. Πλυθείτε, ντυθείτε, ευπαρουσίαστοι και κυριλέ, αράξτε στα μόνιτορ και ξεκινάμε!

ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! AEEEEEEERAAAAAAAAAAAA!
KYBERNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!TELOS POLEMIKOU ANAKOINOTHENTOS.

Επιλέξτε το επόμενο άρθρο
που θέλετε να διαβάσετε
Κυβερνοτέχνες
(c) Κυβερνογράφοι - All rights reserved