Ρεπορτάζ αγοράς

 

 
 

 
Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή από τη SONY που αποθηκεύει τις φωτογραφίες σας σε μία δισκέτα σαν JPG ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα και ακούει στο όνομα Mavica F7. Μπορεί να στριμώξει σε μία δισκέτα 20 φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ή 40 χαμηλής σε ανάλυση 640 x 480. Έτσι λοιπόν ξεχάστε τα καλώδια, τα φωτογραφία για τις εμφανίσεις των φιλμς, τους πανάκριβους σκάννερς και το να ρωτάτε κάθε φορά το μπαμπά αν μπορείτε να δανειστείτε την αγαπημένη του φωτογραφική μηχανή. Σας είπαμε ότι έχει Zoom 20x, αυτόματη εστίαση, αυτόματη μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών, ενσωματομένο φλας και αυτόματη χρονομέτρηση; Άσε που με μία φόρτιση της μπαταρίας βγάζεις μέχρι και 500 φωτογραφίες και που μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να δεις τι έχεις τραβήξει, να το σβήσεις και να γράψεις κάτι άλλο στη θέση του. Και όλα αυτά με 270.000 δραχμές από τη Sony Hellas, τηλ. 6777701-2. 
 
 
 

Από την NIKE υπάρχει μία αντιπρόταση σε αυτή της FILA που όμως είναι για πιο γερά πορτοφόλια και ενδεχομένως για πιο "επαγγελματίες". Μας προτείνει λοιπόν τα Air Total Max Uptempo, το απόλυτο παπούτσι για το παιχνίδι. Η τιμή του όμως είναι λίγο τσουχτερή αφού κοστίζει 48.900 δρχ. Κάτι σε Uptempo αλλά φθηνότερο θέλετε; Το marketing της Nike σας σκέφτηκε και πάλι, προσφέρωντάς σας τα Air Pure Uptempo στις 29.950 δρχ. 

Τα νέα παπούτσια της FILA για μπάσκετ Bubbles Air Mid που πολύ μας άρεσαν οι γνωστές γωνίες που έχουν τα σχέδια της FILA με τέσσερις μικρές φούσκες στο πλάι που διαβάζουν "FILA". Σε όσους δεν αρέσει το μοντέρνο αυτό σχέδιο, μπορούν να πάρουν κάτι σε πιό κλασικό όπως τα Fortress Mid. Και τα δύο μοντέλα με μόνο 28.950 δρχ. 
 
 
 
 

 
 

 
 
Το επόμενο παιχνίδι μας έρχεται από την Grundig και ονομάζεται WebBox. Το είδαμε στο 3ο High-End Show, στο ξενοδοχείο Hilton, με τη διοργάνωση του περιοδικού "Ηχος και Hi-Fi" και μας άρεσε πάρα πολύ. Είναι μία πολύ μικρή συσκευή που συνδέεται με οποιαδήποτε τηλεόραση μέσω Scart και την τηλεφωνική σας γραμμή όπως ακριβώς το modem σας. Έρχεται με ένα κομψό τηλεχειρηστήριο και ένα υπέρυθρο μικρό και βολικό πληκτρολόγιο και σας επιτρέπει να δειτε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε στο Internet. Η αλήθεια είναι ότι βολεύει πολύ και εκτός αυτού, μπορείτε να στείλετε e-mail από το account σας. Φανταστείτε να συνδέεστε στις διακοπές σας χωρίς να κουβαλάτε LapTop και να επικοινωνείτε. Η τιμή του, αρκετά λογική γι αυτά που κάνει, 190.000 δρχ (συν 30.000 δρχ για το πληκτρολόγιο που είναι προαιρετικό). 
 

 
 
 

Ο νέος επεξεργαστής από την Intel, ο πασίγνωστος Intel II στα 300 MHz μπορεί πλέον να βρεθεί σε όλα τα κομπιουτεράδικα. Η τιμή του βέβαια είναι εξωφρενική αλλά είναι για όλους εσάς τους Power-Junkies. 
 
 
 

Ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι αλλά η νυχτερίδα που έχει καθώς και μερικά από τα λόγια που αλλάζουν, είναι από το Bacardi. Αποκάλυψη τώρα! Αξίζει να το αγοράσετε μόνο και μόνο για τη διαφήμιση που έχει ρίξει...
 

Επιλέξτε το επόμενο άρθρο
που θέλετε να διαβάσετε
Κυβερνοτέχνες
(c) Κυβερνογράφοι - All rights reserved